Slettvarmed fylt med reker og blåskjel, og servert med bønner er sunt, slankende og godt. Slettvar og piggvar er in som aldri før, og fantastiske fisker er de jo
250 g potet250 g kålrot2 stk gulrot100 g sellerirot100 g persillerot1 dl fløtesalt og pepper Kutt alle grønnsakene i små biter og kok dem til de er møre
Svineknoke er noe jeg tidligere forbant med Sør-Tysk husmannskost. Etter å ha lest meg opp på hvordan tilberede den perfekte langstekte svineknoke - med skikkelig sprø svor, er jeg nå overbevist om at dette funker like bra på en spontant Novemberfest i Norge som på Oktoberfest i München
Fetabakt kyllingfilêt medrotmos -. Sida det har blitt søte oppskrifter to dager på rad så bryter eg torsdagstradisjonen med søt oppskrift til helga med eit middagstips idag
Kylling medrotmos og smørstekte aspargesbønner. Jeg skjønner selvfølgelig nå at det ikke er så farlig, men allikevel kjennes det litt feil å sitte rett ved vinduet med tv og lys på, samt mac’en på fanget
Spe rotmosenmed litt av kraften, hvis nødvendig og tilsett smør. Ta ut kålrot, poteter og gulrøtter med en hullsleiv -og mos det sammen med en potetstapper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.