Slik lager du bøff bårginjå!
Bad Espresso
Bad Espresso
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 350 g høyrygg av okse
  • 1 ss smør til bruning
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts nykverna pepper
  • 2 dl rødvin (skal liksom være burgunder tradisjonelt sett, men pytt)
  • 1,5 dl oksekraft (kjøpes i "velassorterte dagligvarebutikker")
  • 3 gulrøtter 6 små sjalottløk (hele men skrellet)
  • en del frisk timian, evt 1 ts tørket
  • 2 laurbærblad
  • 100-200 g sopp, feks kantareller eller whatever
  • Litt smør/olje til steking
  • 100 g bacon
  • 5-6 middels store poteter, kokes med skallet på.
  • 1-2 dl melk, varmes i mikro eller liten gryte
  • 25 g smør, ditto
  • 1 egg, romtemperert
  • Salt, pepper, muskatnøtt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.