Løsne tråden og slipp maskene fri, fordeldem på to pinner. Nå har jeg gjort feilen, så slipper du. Jeg strikket et par votter fra boka «Varme hender» av Ágústa Thóra Jónsdóttirfor noen uker siden, men med mitt garn og minstrikkefasthet ble defor store forminehender
Altfor lenge siden jeg har lagt ut et nytt innlegg. Grunnen tildet er at jeg har blitt glad i å bruke mine egne oppskrifter om og om igjen og har ikke fått vært idetkreative hjørnet
Du kan til og med bruke detil taco, så slippfantasien løs. Jeg kan bekrefte at alt forsvanti løpet av kjøreturen, og så slapp vi å bruke penger og masse tid på mat langs veien
Ha sirup, sukker og peanøttsmør i en kasserolle med slipp bunn og kok opp over middels varme mens du rører hele tiden, det er best å røre med en slikkepott
Surdeigsbrød kan være litt uvant for mange i starten og noen sier at deikkelikersurdeigsbrød. (hvis du har myse i kjøleskapet kan du godt helle oppi en liten dæsj eller tilsette en ss eddikfor ekstra effektivnedbrytning av antinæringsstoffer)
Det er også eiutrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litttidi ovnen, men da gjer jo man berre andre tingimens
Om den koker for lenge, vil jo mye av næringsstoffeneforsvinne. Senere lærte jeg at det var bare dumt, fordi kroppen bruker bare denmengdenvitaminerden trenger
Sykdommer og helseplager kan komme snikende på hvem som helst, men det er likevel mye du selv kan gjøre for å forebygge helseplager og holdedeg sunn og frisk
Noen tror også at det reduserte næringsinnholdeibasisvarene våre gjør at kroppen ikkesendersignaler på å være mett, fordiden mangler destoffeneden trenger, slik at viblirovervektige
Grove baguetter som blirfluffig å finfin. 500g hmel250g sammalt hvete grov5dl vann10g salt2 ss olivenolje20 g gjærBland vann og mel + olje. la stå i 1/2 time. slippoppi gjær og salt og elt i 15 minimaskin. Heves til dobbel str ca 1 god time. rull ut til 3 baguetter og hev i 1/2 time. sett i ovn på 220c. senk temperaturen til 180c etter 10 min. stekes så i 20 min. 2 ss olivenolje. 10 min stekes så i
Jeg bruker en ildfast stor formtil å legge deferdig raspa grønnsakene i, og gyver deretter løs med en potetstamper iformenfor at de skal "slippe vannet"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.