Det fine med amandinepoteter, er at de ofte er så små, at de kan puttes hele oppi gryter. Ofte, så putter jeg bare kjøtt og løk oppi, jevner ut med maisena og har i salt og pepper, men denne gangen fant jeg ut at jeg skulle prøve å lage en alt-i-ett gryte
I dag vil jeg inspirere med ny vegetar rett og i denne bruker jeg indisk ost, panir. Retten i seg selv er veldig god, men spises med roti, naan eller ris
Ingredients for 4 servings 5 chicken thighs salt, to taste pepper, to taste 1 teaspoon oregano 1 teaspoon rosemary 1 teaspoon thyme 6 cloves garlic 1 lemon 50 mL (¼ cup) water , to serve Chicken Gravy 1 chicken stock cube 1 tablespoon , with a little water
Som tilbehør kan det meste brukes sammen med koteletter, poteter i alle varianter, surkål eller rødkål som har vært veldig populært hos oss, og erter, gulrøtter og andre grønnsaker etter smak og bekag, her er det kun fantasien som bremser
Serano skinken legger du i formen medgrønnsakerog putt den i ovnen. Legg grønnsakene oppi den ildfasteformen og krydre med krydder, jeg brukte pepper, paprika, urtekrydder
KOTELETTER I FORM MEDGRØNNSAKER/POTET, OG NYDELIG SAUS-OPPSKRIFT. -Krydre med feks,koriander,estragon,karve,chilipepper,pepper,rosemarin og andre krydder som du liker
Skjær grønnsakene i store biter, og legg de ned i slow cookeren. Smak til med salt og pepper. Kyllingen var jo så mør at den bare datt fra hverandre og ble dratt utover, men smaken er det ingenting å si på
Jeg startet med å steke grønnsakene i panna med smør og olje. Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den
Brukte kokte poteter, men du kan også lage noe mer spennende hvis du vil. Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsakerog en smakfull saus. Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.