Det begnner bli en stund siden jeg kjøpte slow cookeren vår nå, men det blir sjeldent jeg drar den fram, da jeg ikke liker å gå fra ting som står på strøm
Ingredients for 4 servings 5 chicken thighs salt, to taste pepper, to taste 1 teaspoon oregano 1 teaspoon rosemary 1 teaspoon thyme 6 cloves garlic 1 lemon 50 mL (¼ cup) water , to serve Chicken Gravy 1 chicken stock cube 1 tablespoon , with a little water
På søndag hadde jeg en forsinket bursdagfeiring og da sto dette på bordet. Dette er den nederste delen på lammelåret som egentlig er veldig seigt, men hvis det får bake lenge i ovnen så blir det sjeldent mørt og smaker nydelig
jeg har betalt min medlemsavgift og venter på å få medlemskort i posten. Endelig medlem av Slow Food. I går serverte jeg ovsnbakt kylling til mine kjære gjester, og fikk hyggelige tilbakemeldinger på hvor godt den smakte og spørsmål om hvordan jeg hadde tilberedt den
Hjemover, og satte lina over natta på Husnesflaket. Rett og slett genialt, før jeg dro og fiska i går morgens kutta jeg opp kål, og la lagvis i Slow Cookeren med fårikål kjøtt
Men etter å ha prøvd den i dag skjønner jeg jo hvorfor det kan være kjekt å ha en sånn på benken. Reklame | Crock-PotInternett er fullt av slow cooker-oppskrifter om dagen og jeg har ergret meg hver gang jeg kommer over noe fristende jeg ikke får lagd
Jeg har lenge gått og siklet påslow cookere i diverse nettbutikker. Den sto fint i hjørnet på soverommet, klar til å pakkes inn og parkeres under juletreet når den tid kommer
Rør litt rundt med hendene eller en sleiv så du får fordelt oljen og krydderet på alle potetene. Da var det utrolig herlig å komme hjem til et ferdig, sunt og varmt måltid i slow cooker'n
Da kuttet jeg opp løk, grønnsaker og la oppi keramikkforma (som hører til slow cookeren), la i frosne kyllinglår, helte oppå hønsekraft, og krydret til slutt
Det var tegn til at der ikke lengre skulle drives handel og at kroer, bevertninger og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige seg den forestående bededag og møte veluthvilte og edru i kirken neste morgen, som forordningen krevde
Jeg hadde kjøttet i slow cooker på Low i seks timer før jeg begynte med resten av gryta. Og som regel er det ikke verre enn at jeg slenger det i slow cookeren i seks-åtte timer, da blir det supermørt og kan brukes til alt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.