Lag ruller ved å starte med en osteskive, legg på skinke og deretter en halv sikori. I likhet med løvetann virker den urindrivende og kan brukes mot revmatisme og gikt fordi den fjerner urinsyre fra kroppen
Horn medostog skinka, sjokomelk . Ostog skinka fredags morgen. Minien hadde allerede våknet heldigvis, så da var det bare for meg å ordne klart frokosten til oss før jeg må levere han til barnehagen
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Disse muffinsene med gulrot, ostog skinke falt i smak. ost. Jeg lagde egne muffinsformer av bakepapir som jeg rev i passe stykker, og la over et glass (som jeg hadde snudd på hodet)
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin
Du kommer langt medost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt. En termos med kakao så er jo dette rene gourmet måltidet i skogen
I dag blir det en fin dag, med avslapping, en tur ut i finværet og ikke minst litt god mat. Kutt opp purre, skjær opp skinken ogosten i biter, press hvitløk og hell det over i røra
I går så fikk jeg så utrolig lyst på horn medostog skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake horn medostog skinke
Scones medostog skinke er ikke bare utrolig godt, det er også veldig kjapt og enkelt å lage. Ha litt mel på bordet og ha på deigen Strø mel på toppen og drei deigen rundt mellom hendene så du får formet den til en fin ball flat den forsiktig ut til ønsket tykkelse del i firkanter, eller stikk ut med ønsket form
Hell av vannet og legg de over i en ildfast form sammen med purreløk, skinkestrimler og paprika. Hell sausen over i den ildfaste formen og dryss over resten av osten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.