Smørstekt kveitefilet med rosmarinpoteter og Lofoten Hvitvinsaus med morkel og vermut
Oppskrifter Archive | Lofoten
Oppskrifter Archive | Lofoten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Porsjoner
  • 3-4 porsjoner Tidsbruk
  • Ingredienser
  • 2 pk Lofoten Hvitvinsaus med morkel og vermut
  • 6-800 gr kveitefilet (alternativt torsk, ørret, piggvar eller sjøtunge)
  • 3 ss smør
  • 600 gr potet i skiver (3-5 mm tykke)
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss smør
  • 3 skiver sitron
  • 1 ss rosmarinblader
  • Salt og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.