Smakav sommer. Idag blir det en formkake med bringebær som smaker kjempegodt, smak gjerne til med vaniljeis eller vanilje kesam så blir dette en deilig dessert eller kake til kaffen
Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer. Med blanding av rips, solbær og aroniabær føltes sommeren LITT nærmere
Begge deler er proteinrike og mettende, og også med sunt fett – med frisk smakav sommer. Du får også mer smak ut av chiafrøene og kokosen jo lengre den står
Dagens middag består av. - fyll i det du ønsker av kjøtt og grønnsaker i formene. - sett ovnen på 200grader. 2-3ss vann. - stekes i ovnen i 200 grader noen få minutter til dem er gyldene. 2ss Olje. - stekes i ovnene på 200 grader i ca 20 min. 2-3ss vann. 2ss Olje. 200 grader i ca 20 min
Ønsker dere en nydelig dag. Den smaker skikkelig godt sammen med vaniljekesam eller vaniljeis. Bland mandlene med resten av paideigen, bruk gjerne hendene
smoothie med en smakav sommer. Den smaker sommerlig og søtt, men er likevel sunn og god for kroppen. Det er så deilig å bruke litt ferske jordbær igjen, sommeren begynner nå å blo dypt savnet
Det ble ca 8 dl juice av dette. 12 plommer. Det er deilig å kunne lukke øynene og drømme seg bort. Med denne juicen ble det sommeren som dukket opp i mine drømmer
Frisk, fargerik og full avsmak. The post Eksotisk rekesalat med smakav sommer. 2 ss fish sauce. 2 ss sesamolje. Bli abonnent nå og få 4 utgaver + årets heteste innredningsdetalj, Iris lysslynge, for kun kr. 298,-. 2 ss fish sauce. 2 ss sesamolje
Denne har sikkert mange av dere smakt ulike varianter av. Sommersmaker bidrar i positiv retning. Jeg fikk tips av Monica, og har laget opptil flere etter å ha blitt stappmett på en slik en hos henne
Nå er sommeren endelig kommet til delerav Norge, her i Hedemarken har vi hatt fint og veldig varmt vær i mange dager, litt regn innimellom men ikke noe og klage over
En smakav jul. Jeg lot kjeksboksen stå på kjøkkenbenken i kollektivet, og det faktum at alle nå snart er borte, tar jeg som et hint om at de falt i smak
Salte peanøtter i kombinasjon med søte havrekjeks er virkelig bare helt nydelig. En smakav jul. Anbefaler ikke å kun bruke vanlig sukrin, da det ofte har en litt "kald/isende" ettersmak
Fordelen med surdeigsbrød er at det sure miljøet bryter ned glutenet slik at det uskadeliggjøres. Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
Jeg prøver dog å ikke lage eller spise for mye søtt (utenom frukt), fordi man får faktisk søtsug og økt blodsukker av bare søtsmak, uansett om søtningen er sukker, splenda eller stevia
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.