La den avkjøles litt før du pynter den med eventuelt melis, sitronmelisse-blader og bringebær. #spisogspar #blogg #mat #bringebær #helse #sommer #Bergen #regn #sol #ferie #helseblogg #mamma #mammablogg #kosthold #kake #formkake
"Mat for sjelen" er en blog som hovedsaklig handler om sukkerfri/lavkarbo mat, kosthold og livsstil. Etter å ha lest en hel del om kosthold, livsstil og kreft bestemte jeg meg for å forsøke å spise mindre sukker og karbohydrater
Med blanding av rips, solbær og aroniabær føltes sommeren LITT nærmere. Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer
Pisk krem av fløten og vend osten og sukker/sukrin i forsiktig. Har du bær i fryseren kan du lage desserten hele året,og minnes den vakre sommeren som var
Begge deler er proteinrike og mettende, ogogså med sunt fett – med frisk smakavsommer. Du får også mer smak ut av chiafrøene og kokosen jo lengre den står
Pavlova er manges favoritt, og her min variant med en sommerligog frisk smak. Kaken blir frisk og god med smakav sitron - garantert en kake for dessert eller kakebordet
Stek vafler, ogavkjøl de. Legges lagvis med pisket kremfløte og jordbærsyltetøy. På toppen har jeg pyntert med sjokoladesaus, jordbær, litt melis og fioler
Nå er sommeren endelig kommet til deler av Norge, her i Hedemarken har vi hatt fint og veldig varmt vær i mange dager, litt regn innimellom men ikke noe og klage over
Vi har alltid laget serinakaker etter min kjære bestemors (♥) oppskrift, og her om dagen hadde jeg lyst til å prøve å sunnifisere disse elskbare kakene litt ved å bytte ut noen av ingrediensene med sunnere varianter
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.