Kok opp og avkjøl. Denne suppen er enkel og god og er ferdig på 20 minutter + avkjøling. Server den avkjølte suppen med krem, seterrømme eller vaniljeis og gjerne litt jordbær 4 personer
Herbes de Provence er en krydderblanding som består av tørkede urter typiske for Provence. Aroma med svalt preg av sitrus, blomst og eple, hint av urter
Hasselnøttsmakende Ibericoskinke, gudommelig skalldyrspaella med blekksprut og en karamelldessert som smeltet på tunga ble tryllet frem av kyndige hender
Meny "Terre et mer", jord og hav. Blandet grønn salat etter smakFrisk kjørvelGressløkNypoteter, helst småRekerRøkelaksTørr rosèpepperLodderogn/rød rognkjekskaviarFinhakket rødløk og persilleCreme fraicheSitronGressløkDill og kjørvel til pyntSom dressing bruker du
Goood helg fintfolk ♥My favorite dish this summer. Om du hadde spurt meg hva som er smakenav sommeren 2013 for meg, så hadde svaret blitt den pastaretten her *smil*. Hva er smakenav sommeren 2013 for deg
Jeg bruker mye sukrin som søtning når jeg baker, og oppdaget ved en tilfeldighet da jeg laget fløtekarameller at den metalliske og kunstige smaken som ofte blir veldig fremtredende ved bruk av denne type søtning var helt borte når jeg mikser sukrin med fibersirup gold
Sukrin smaken (den kjølige ettersmaken) er betraktelig dempet da jeg blander inn fibersirup gold. Disse minipavlovaene er sukkerfri og smaker helt nydelig sammen med krem og friske bær
I Provence slynger veien seg som sti og landsbyveier mellom røde klipper, i fredede eikeskoger, forbi vinmarker, gjennom søvnige landsbyer og nær noen av Frankrikes mest interessante minnesmerker i form av klostre, katedraler, basilikaere og huler
havregryn. strimler av aluminiumsfolie. Fjern aluminiumsfolien når den tas ut av ovnen. havregryn. Mange av oss kan høste så mye rabarbra som vi vil, og når sesongen nærmer seg slutten (omtrent 23. Kjevle ut resten av mørdeigen, og skjær ut omtrent 1 cm
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.