Jeg brukte oppskriften til brytebrødet for å lage dette saftige og gode foccacia brødet. Ingen ting slår foccacia laget med hvetemel og gjær, men kan man ikke spise det er denne oppskriften et mye sunnere og tett oppi like godt alternativ
Foccacia. Foccacia er et suverent tilbehør til supper og italiensk mat. Problemet vårt med den tradisjonelle foccacian er at vi ofte får problemer med magen i etterkant
Heisann. Det er sommertid og høgsesong for grilling. Det er nok mange som kjenner seg igjen i menyen med kjøtt/fisk, ris/potetsalat og grønn salat som standard når det er grilling som står på planen
Hei dere. Endelig mandag – og det betyr en ny kjøttfri dag. Det ble litt hagearbeid i dag og, epletreet gir oss dessverre bare syke, råtne epler så det måtte ned og nytt tre skal plantes
Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes. Noe av det som er fint med Foccacia er at brødet kan smakssettes på ulike måter, alt etter hva en skal bruke det til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.