Denne smuldrepaienmed havregryn og blåbær lager du på få minutter. Husk å sett på ovnen før du begynner å lage smuldrepai, for du er sannsynligvis ferdig å tilberede smuldrepaien før ovnen er varm
smuldrepaimed rabarbra. Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Jeg vil bare gjøre oppmerksom på at mens oppskriften på smuldredeigen kan overføres til alle varianter av søte smuldrepaier, så må mengden sukker som brukes til fyllet justeres etter som hvilken frukt- eller bærsort du bruker
En deilig og enkel dessert som passer perfekt på sensommer og høst. Kan byttes med vegansk alternativ. Denne høstlige smuldrepaien er glutenfri og kan enkelt gjøres lav-fodmap
Her har jeg funnet på min egen variant av vaniljesaus, enkel og sunn rett og slett. Bildeopplastningen på blogg har gått ekstremt tregt i kveld, det har passet dårlig, ettersom jeg har satt meg et lite mål om at jeg fremover skal klare å blogge litt tidligere på kvelden
Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Myntesukker (Oppskrift på myntesukker finner du her). Iskrem eller tykk iskald vaniljesaus smaker så utrolig godt til en slik pai, men i dag har jeg laget en krem av kesam og creme fraiche smakt til med myntesukker, det smakte helt supert
Legg på rabarbra oppdelt i skiver og strø over sukker. Serveres medvaniljesaus eller vaniljeis. Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepaimed rabarbra og vaniljekrem denne sommermandagen
Eller bare lyst på noe godt. Rabarbra, jordbær, skogsbær, bringebær, epler, pærer. Avkjøl litt, og server medvaniljesaus, vaniljeis, kremdott eller vaniljekesam for et sunnere alternativ
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.