Smørbrødkake med reker, kreps & laks ♪♫¸♥¸♫
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 18 skiver loff
  • 3 hardkokte egg
  • 400 g reker i lake
  • 200 g krepsehaler i lake
  • 2 poser majones a 165 g 3 dl matyoghurt
  • 4 ss kremost
  • 0,5 kopp hakket dill
  • 1 ss sitronsaft
  • 200 g kremost -og
  • 1 pose majones blandes sammen.
  • 200 g røkt laks skiver
  • 300 g ferske skrelte reker
  • Sitron
  • Salatblader
  • 6 cherrytomater 2 kokte egg, i skiver
  • 50 g rød lodderogn
  • 1 sitron
  • Dill kvaster.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.