Ta deigen ut av kjøleskapet og del den i to. I dag er det fredag og tid for italienskpizza. Jeg brukte pepperoni og ost på den ene og skinke, ost, løk og oliven på den andre
Jeg vet ikke hvor mange bokser fra Delikatvi har kjøpt i vårt hjem, men det er mange. Jeg vil heller ikke ha salaten for syrlig, så jeg er i utgangspunktet forsiktig med eple/eddik/sylteagurk/sitron
Mange som spør om oppskriften så vi tenkte vi kunne dele den (ja vi vet vi er litttreige. Del dette. Vi har den sistetiden hatt superdilla på hjemmelaget italienskpizza, vi er så dilla at vi har gått tilinnkjøp på en pizzastein og en pizzaspade
Nydelig balanse mellom salt, syrlig og søtt. Skagenrøre er ikkeitaliensk. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Fordel over osten og ha tomat, sopp, reddik, hvitløk og salvie oppå. ItalienskPizza med Creme Fraiche, kokt potet, Norvegia ost ( gouda ) hakket tomat, sjampignon, reddik og salvie
Tilsett eplemost eller hvitvin og la den koke nesten inn før du tilsetterkyllingkraft/ buljong. IItalia heter denne retten for Pasta e fagioli og man finner den som regel på alle tradisjonelle restauranter som serverer italiensk mat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.