Åh, så deilig det var å stå opp til både solstråler og en helt nydelig frokost i dag. Du vet det er en god frokost når du regelrett kjenner du blir trist når glasset er tomt
I går kveld lagde vi terteskjell med hvit saus, reker og fiskepudding, og det smakte kjempe godt. Dette synes jeg å huske at foreldrene mine hadde som kveldskos da jeg var liten
You can get this mold from cacas. Melt the chocolate and pop out the ice cream balls from the molds. I use silicone molds for this, simply pour the batter into the cavities to achieve perfectly round pops just like the ones at TGI Friday’s
Populære innlegg. Svinestek (med sprø svor om du vil. ). Jeg tok med en billig surret utbenet svinestek med svor fra Mega - som kjekt å ha Å den ble kjekk å ha i dag
Ja,ja, jeg får vel møte minusgrader som en ekte russer og lage Borsjtsj, rødbetesuppe. Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjon fra en av de ukrainske restaurantene vi besøkte i New York i mai
From Poland with love. 01. apr. 2010 kl. 13. 41 i. Blogg. Del
Ingen kommentarer. Jeg er så heldig. Her en dag kom kk på besøk med noen polske matvarer fra moren sin
Du løper garantert ikke fra frokosten når denne her står på bordet. En frokost som smaker som en dessert, men er laget av sunne rene råvarer, ja sløyfer du havregryn, kan faktisk denne frokosten brukes som dessert
It´s friday. Jeg er da ikke nærheten av å være den eneste som har gledet seg til i dag. ). Her kommer et deilig fredagsmiddagstips (selv om jeg spiste dette i går)
The first one is from Karin bernfalk from Sweden with her delicious sweet raspberry cheescake, I loved this one so much, because I love almond crust and raspberry cheesecake is just the best if you ask me, hope you all will love her recipe as much as i did
(Go here to see this recipe in English. ). God kveld alle sammen. Forrige uke var jeg i Brooklyn, New York og besøkte det kjente bakeriet Baked som ligger ca 20 minutter fra Manhattan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.