Godt Nyttår. Uansett så blir det mykje fisk, grønnsaker og grovbakst framover. Asiatisk mat er rett og slett perfekt, og me blir meir og meir glad i det store, smakfulle asiatiske kjøkkenet
Hans begynner stilkene å bli gammel og treen. Snart er det over. Derfor bør du enten fryse rabarbra til senere bruk,eller bare sette i gang og lage noe med rabarbra NÅ
annet havreflarn og pepperkaker til jul. Sukrin Gold er et gyllent sukker med en fyldig og rund smak. Sukrin Gold passer godt til bruk i kaffe/te, kaker, desserter og alle steder du vil ha lite kalorier, men rikt med sødme
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Nå er det ikke lenge til Halloween, så i dag blir det Halloween inspirert mat på bloggen. Når vi snakker om Halloween er det først og fremst gresskar jeg tenker på og det er jo herlig at denne nydelige frukten får så mye oppmerksomhet da den smaker fantastisk og har så mange bruksområder
i stall og stue. Lucia dagen var i går og vi er halvveis i desember alt. Og jeg har så sinnsykt lyst til å se han med hvit skjorte og sånn stjerne hatt
Nå kommer snart venninnen min, ettersom hun ville at jeg skulle. Først må jeg bare få si tuuusen takk for alle de fine og positive tilbakemeldingene på sangvideoen
Det er noe så veldig deilig og friskt med et nytt år. Forventningen til hva året kan bringe henger i luften, optimisme, muligheter, gledene ved minnene om året som ligger bak, og spenningen ved det som ligger foran - alt er med på å gjøre begynnelsen på året til noe helt spesielt
For ca en ukes tid siden var jeg innom bloggen til Linda Stuhaug. Nytt favorittsnacks. Jeg er der ofte for å finne inspirasjon til mat, og jeg fant det hellige innlegget om speltlomper
Godt nytt år til alle mine gamle og nye lesere. + Nyttårsoppskrift med reinsdyrfilet. Blogg. Da er det sannelig nyttårsaftenog jeg regner med de fleste skal kose seg med god mat og drikke i kveld
Vi skal ikke pusse noe voldsomt opp, men det blir maling på alle vegger, noen nye vinduer, nytt gulv og lister på soverommet og ja, litt diverse småplukk
Nyhetsbrev ognytt gratis abonnementsystemDel på. Nyåret blir også her, brukt til å se tilbake på det som har skjedd, og synse over det som kommer til å skje
Det er ikke mange dagene siden det var iskaldt her i Trondheim, men i dag var det virkelig helt perfekt temperatur, og det må jeg utnytte før vinter-kulden plutselig melder sin ankomst for fullt
Det nærmer seg Halloween og hos oss har det blitt tradisjon å feire. Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, som er en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.