Den gale påskekyllingen - eller var det badeanda. Så dekket jeg resten av kaken med sjokoladekrem og delte Kvikk-lunsjen først i to på langs og deretter i to på tvers (slik at en sjokolade ble delt i fire) og festet sjokoladen i kremen langs kanten av kaken
Snart føltes det som om stykkene var ferdigstekte, og jeg la dem på hver sin tallerken. Etter tettpakka dager med heftige middager, mange retter og enda flere gjester, ble denne siste dagen i påsken en sånn midt-i-mellom-lamme-middagene kveld
- Vend mandelblandingen inn i marengsen. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Del med vennene dineFacebookGoogleTwitterSkriv utE-postLinkedInLik dette. Stek ved 180 grader i 40-45 minutter, eller til termometeret viser 70 grader. La kjøttet ligge i marinaden 3-4 timer. Brun kjøttet først, stek det deretter i stekeovnen 25-30 minutter avhengig av tykkelsen på kjøttet. Legg urtekvistene over og bak tomatene i ovnen ved 90 grader 6-7 timer. 3-4 timer Brun kjøttet først, stek det deretter i stekeovnen. 25-30 minutter avhengig av tykkelsen på kjøttet
FacebookTwitterGoogleE-postSkriv utTumblrRedditPinterestLinkedInPocketLik dette. Hell over sprit, og la det heile stå i 10-15 dagar. Slå på spriten, og la det stå 10-15 dagar
Har du gulfarge blir det veldig "påskete" og fint. Til 5-6 personer. Til 5-6 personer. Deilig dessert som kan lages nesten helt ferdig dagen før, bare litt "grilling" av sukkeret gjenstår like før servering
Omsider vil marengsen se ferdig ut, da kan du åpne døren og kjenne med fingeren om marengsen er stiv, er den stiv - kan du slå av ovnen og la ovnsdøren være på gløtt under hele natten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.