Merker det blir litt mye kos på matfronten nå om sommeren, så nå har jeg begynt å løpe opp og ned trappene istedet for å ta heisen for å få litt ekstra mosjon, hehe
Årets høydepunkt er vikingmarked på Borre, og jeg gleder meg som en unge. I dag har jeg jobbet for å skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketter på mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Nå er det ikke lenge til Halloween, så i dag blir det Halloween inspirert mat på bloggen. oktober, her i Norge har vi vel ikke feiret denne dagen på samme måte som mange andre steder, men det har tatt seg opp med årene
Denne dagen har jeg ventet lenge på. Må si jeg ble litt skuffet og oppgitt da info fra barnehagen ikke kom før på tirsdagen om hva de skulle ha med og ha på seg
Vi har fireårs "jubileemu" for Halloweenfest med jobben i kveld, som er en slags kurvfest hvor alle tar med mat til felles tapasbord, og ungdommene lager skrekkelige og mindre skrekkelige spiselige "treats" til uskyldige barn som måtte komme på døren om noen dager
(pass på å skrav av bollen og vispen så det også får blandet seg godt med resten. (her kan du bruke det du har)Pass bare på at det smelter sammen med kremfløten, la dette stå på varmen i kjelen litt ekstra om nødvendig
Det nærmer seg premiere på Hele Norge Baker. Oppskrift på kremen. Sprøytes på eller bare smør utover. Kvelden i dag kommer til å bestå av baking av kakebunnene til kaken jeg skal ha med på premierefesten på torsdag i Oslo
EN sitter litt lysten på noe godt, kjenner søtsuget kryper på. Poser med fryste bær kan alltid være godt å ha på lur, yoghurt å litt juice å en er i mål
Noen øvelser på bein. (Utført med et noen veldig korte pauser på de to første). Fordel de utover et bakepapir med litt dill over og bak i ovnen på 200 grader i 25 min. Nå er det snart +30 grader og destinasjon andre siden av verden for min del, jeg reiser allerede på fredag
At det er reiser, avbrekk fra vante rutiner, at man vil nyte denne tiden til det fulle, men at man samtidig tenker på at det kan bli litt mye av det gode
Av og til skulle ein ønske ein kunne sjå inn historia si glaskule, og avsløre kven som i ein lys augneblink fann ut av det lite kjøttfylte stykket mellom ribbene og halsen på sauen og lammet kunne fyllast med litt meir kjøtt, krydder og andre godsaker, og rullast i hop – for deretter å kokast og leggast i press
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.