For innimellom er det en ting som er sikkert, det er kylling. Ha i løk, gulrot, stangselleri og rosmarin, demp varmen og la den surre under omrøringen over lav varme i 10 minutter. Salte lett, og la kyllingen steke under lokk i 40 - 50 minutter, til kjøttet er mørt og gjennomstekt
Som nevnt tidligere er eg godt i gang med julebaksten og har eksprimentert fram fleire oppskrifter. desember som selfølgelig betyr oppsummering av oppskrifter fra heile november, men på tirsdag kommer første oppskrift
Det er et eller annet som oppleves helt galt med å legge ting under grillen, enn oppå. Man bør likevel ikke la slike ideer stå iveien for å nettopp ta i bruk grill elementet til komfyren
Det blir nok ikke meg somkommer til å legge vinyl laminatet i trinnene, men resten skal jeg klare. Det er ikke så ofte at jeg får gjort det jeg har tenkt til, siden jeg har både studie og jobb, i tillegg til migrenen som inntreffer ca
Her er ihvertfall oppskriften, som jeg også har lagt ut tidligere her. -) Dryss litt kanel over eplene, og hvis du er av typen som bare mååå ha det søtt kan du også drysse over litt sukker
Nå skal jeg opp å ta igjen litt trening, sommerformen her kommer jeg. Jeg er alt for "flink" til å skeie ut, hvertfall når jeg er inne i en periode som er litt krevende
Ingen kommentarer. Ingen kommentarer. Idag gikk det i svin, enkelt og greit, og så fort det går, denne retten er laget på 15 min, og da var det riskokeren som tar tid 04
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.