Snickerskake
TINE.no
TINE.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • eggehviter
  • 1 sukker
  • 1 Ritzkjeks
  • 1 peanøtter
  • 1 vaniljesukker
  • 1 bakepulver
  • 1 TINE Meierismør
  • 1 kokesjokolade
  • 1 eggeplommer
  • 1 TINE Kremfløte
  • 1 mørk sjokoladeSlik gjør du detNøttebunnSett stekeovnen på 180°C. Visp eggehviter stive. Tilsett sukker litt etter litt og visp videre til stiv marengs. Knus kjeks grovt, gjerne i en dobbel plastpose, og grovhakk peanøtter. Vend dette i marengsen sammen med vaniljesukker og bakepulver. Ha deigen i en smurt springform på 22 cm og stek kaken midt i ovnen i 25-30 minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne deretter kaken med en kniv og ta kaken forsiktig ut av formen. SjokoladeglasurSmelt smør i en kjele. Tilsett sukker og kokesjokolade og la dette smelte i smøret på svak varme. Ha i eggeplommer en om gangen under konstant omrøring. Kremen skal tykne litt. Avkjøl glasuren og fordel sjokoladekremen over kaken. Topping5. Stivpisk kremfløte og ha over kaken. Dryss hakkede peanøtter og sjokolade over.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.