Hverdag So happy. Da jeg kom hjem var jeg fortsatt veldig sliten, noe som resulterte i det forrige innlegget, men nå, etter litt trening sammen med de fantastisk flotte og flinke deltakerne på BodyPump-timen føler jeg meg skikkelig happy
Først ut er italienske «porchetta», eller det usexy navnet ribbe, som det heter på norsk. Ribbe minner om tung julemat man spiser en gang i året, mens «porchetta» lyder eksotisk, innbydende og spennende
Så hvis du ikke absolutt må spise frokosten din, prøv denne friske, flytende varianten. Så derfor lagde jeg morgendagens smoothie i kveld, for å ta en pause fra havregrøten
Hi you all, It’s Sunday the perfect day for baking, Sharing the recipe for this delicious oreo cheesecake, This trio is so delicious with brownies, oreo cheesecake, and ganache
Pass på at du bruker ferske egg, og ikke noen som er på tur å gå ut på dato. Flaskene kan brukes år etter år, og de som er flinke å levere flasken tilbake får påfyll neste jul
This smoothie is so delicious and it’s going to fill your body with happiness. You could also add a scoop of protein powder to the smoothie to give it a boost
Og var dressingen i går god, so var sausen i dag nyyyydelig, mmmmm ♥Oppskrift som på dressing. Marinert kylling med kebabsaus,mmmmmmmmmmm ♥Rester av gårsdagens dressing har blitt varma til saus
Så lett, friskt, søtt og sommerlig. Sesong. Sommerlig. This panna cotta looks so. This panna cotta looks so good, I love that there are sharp layers and I love white chocolate
Retten ble kjempegod(If I may say so myself. Det mest sære krydderet som ble brukt var malt koriander, som ikke skal være for vanskelig å få tak i på en velassotert matbutikk
Men her har dere i hvert fall en ny oppskrift som er super lett og god, og den tar heller ikke lang tid å lage når du allerede har kokt og gjort klar risen
In summertime add some ice cubs in the glass for an extra refreshing taste. You could also add a scoop of protein powder to the smoothie to give it a boost
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.