Jeg har kjøpt disse stilige mojito-glassene fra Riviera Maison. Press dette med en skje eller helst med en morter så aromaen fra myntebladene blander seg med saft fra lime og sukker
Min oppskrift er inspirert og veganisert fra en oppskrift hentet fra bladet Maison – Mat og Vin. Finn fram en stor bolle og visp kremen som anvist på pakken til den er fluffy
Vinneren av Riviera Maison konkurransen har enda ikke svart på e-mailen. Disse formene fra partydesign kan bare stekes ved 150 grader. 15 min Disse formene fra partydesign kan bare stekes ved
Det var den perfekte kombinasjon og jeg ble solgt i denne nydelige vinen fra Tyskland. Jeg leste en artikkel om tyske viner i siste utgave av Maison Mat og Vin, hvor blant annet Riesling vinen har gjort enorme fremskitt siden 2. Det ble en StefanWinter Riesling trocken fra 2012
Men etter ca 4 ganger bør du lage på kjøpeyoghurt igjen,dette leste jeg i Maison mat og vin. Yoghurt er lett å lage selv,du kan tilsette de smaker du måtte ønske,og få din egen variant
Oppskriften fant jeg i Maison Mat og Vin. Enda en frokost-fristelse. Scones er superkjapp å lage,og med brunost eller syltetøy, en nytelse på frokostbordet
Oppskriften fant jeg i Maison mat og vin. Et supert brød som kan brukes til så mangt. Med et herlig urtesmør som gjør at brødet og kan spises som det er
Ellers fikk jeg de etterlengtede stolene mine fra Riviera Maison i dag. Polenta er opprinnelig et italiensk ord, som stammer fra det latinske ordet for avskallet eller knust korn
Jeg brukte denne hjerteformen fra Riviera Maison til å pynte bollene med melishjerter. Fastelavensboller er utrolig gode boller som er fylt med pisket krem og syltetøy og overdrysset med melis
Nytt termokrus til kaffe og te fra Riviera Maison. Nystekte hjerteboller rett fra ovnen. I helgen bakte jeg boller, men istedenfor å lage vanlige runde boller ville jeg prøve noe nytt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.