Og brått hadde det blitt sommer i Trondheim, for en fin start på uken. Jeg merker med èn gang at det har en ganske så oppløftende effekt på både humør og hverdagsenergi når en kan stå opp til strålende sol som skinner inn gjennom vinduene
Det har derfor blitt en del utekjøkken de siste ukene. Til min mors utsatte bursdag, det er ikke noe greit å ha uteselskap i desember, bestemte lillebroen min ( den mellomste av dem ) og jeg oss for å grille et helt lam, oppskrift på dette kan du finne her, samt å lage pølser
Super gode, syrlige og saftige muffins som dere bare må teste ut. Hvis dere ikke liker rabarbra så går det fint ann å bruke bringebær eller andre frukter og bær også
Jeg elsker litt røffe salater med kraftige dressinger. Denne salaten er en nær slektning av Cæsar og har vært en populær middagssalat for store og små i mange år
Jeg prøver å få kontroll over cravingsa mine som er en konsekvens av all is-spisingen i helgen. For å holde den i sjakk så eksperimenterer jeg litt på kjøkkenet og tilfredstiller smaksløkene med nye, spennende smaker
I de siste årene har det vært en oppblomstring av små bryggerier som tilbyr de herligstedrikker av humle og kornmalt, en utfordring for de etablertegigantbryggeriene som Carlsberg og Heineken
God sommer. Skal du lage ripsgelé, er det nå på høy tid. Det kommer litt an på hvor i landet du bor, men på torpet i Värmland bugner både rips-og solbærbuskene
Super som tilbehør til sommermaten, kylling, fisk eller til tapas/koldtbord. Tabbouleh er opprinnelig en salat fra Midt-østen og lages av couscous eller bulgur
Hva erderesplaner forresten for sommeren. Var på Nimi i dag, og alt er bra med foten, den ene senen er bare strukket veldig, så må trene alternativt frem til fredag og hvis alt funger bra da så er det bare å begynne med lett jogg igjen, og deretterintervaller
Endelig så kjennes det som at sommeren gjør sitt inntog, og ingenting fristermer enn å sitte ute med en god bok og leske seg med noe kaldt og friskt å drikke
Noe friskere som gir mer følelse av sommer skal du lete lenge etter. En litt stor andel karbohydrater og litt lite fett til ett måltid, men det er jo kjempe godt
Nå gleder vi oss veldig til å reise både sørover og nordover i sommer. På grunn av ferietid, samt barn og mann hjemme blir det litt mindre tid til blogging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.