Sommerens andemåltid
Tanjas matside
Tanjas matside
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 andelår
  • 1 liter appelsinjuice
  • 2 sjalottløk
  • 1 rød chili
  • Frisk timian
  • Salt & pepper
  •  
  • Risotto
  • 2 ss smør
  • 3 fedd hvitløk. finhakket
  • 3 sjalottløk, finhakket
  • 4 dl arborioris
  • 1 1/2 dl hvitvin/rosevin
  • 10-12 dl kraft (bruk appelsinkraften etter å ha kokt andelårene, blandet ut i litt vann)
  • 1 bunt asparges
  • 100 g parmesanost
  • Olivenolje
  • Smør
  • Sitron (saften)
  • Frisk timian
  • Salt & pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.