Mye forskjellig grillmat -og den beste grillpølsa i distriktet skulle kåres. TV-grillere med show. Jeg skulle bidra med forslag til tilbehør til grillmaten
Mer om grilltilbehør, se HER. ♥ 500-600 g valgfri fisk ( vi brukte laksefilet ). Kutt grønnsakene i strimler og surr dem i olje med hvitløk, chili og løk i 3-4 minutter under omrøring. La alt trekke i 3-5 minutter til fisken er nesten mør (men det er viktig at suppen ikke fosskoker etter at matyoghurten er tilsatt). 500-600 g
Er man frysenisse kan man spise inne Bakt søtpotet er noe av de beste man kan servere som tilbehør til grillmat eller annen kjøttmat og enda bedre blir de hvis man også gratinerer dem
Litt usikker på om jeg skal kalle det salsa eller chutney, men denne mangosalsaen gnistrer av smak og er perfekt til all slags grillmat, salater og spekemat
Start med å skylle potetene godt. Kutt de opp i ganske like biter. En bit skal være en passe munnfull. Legg potetene i saltet vann og kok på medium varme i ca 15 minutter til er ferdige
Spiser du som meg sukkerfritt/lavkarbo og savner pasta, potet og ris som tilbehør til middagen. Da kan det hende det er på tide å teste ut noen nye varianter av tilbehør
Jeg vil ta for meg tilbehøret og hvordan det kan lages fra bunnen av. Obligatorisk tilbehør. Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon her i huset og hvordan du mekker en velsmakende fugl finner du her
-Cathrine. Fet fisk og tran er de viktigste kildene for de lange flerumettede omega-3-fettsyrene og vitamin D. -2 ss hakket løk -2 fedd hvitløk -2 ss smør -3 dl hvitvin -4 dl fiskekraft-3 dl fløte -2 ts sukker -1 ss sitronsaft -2 ts maisenna. 2 ss hakket løk -2 fedd hvitløk -2 ss smør -3 dl hvitvin -4 dl fiskekraft-3 dl fløte -2 ts sukker -1 ss sitronsaft -
Og slik lager du deilig chilidressing som smaker utrolig godt sammen med jordbærsalaten - anbefales. Tzatziki er så godt sammen med grillmat, og her er oppskriften
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Grønt, frisk og deilig tilbehør til stek med sopp, purreløk og hakket rosenkål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.