I tillegg er denne vidundergrønnsaken veldig sunn, kalorifattig, rik på A- og C-vitaminer, kalsium og fosfor, og en av de grønnsakene som inneholder mest jern
Finhakk hvitløk og chilli så fint du kan, eller bruk en rasp. 1 1/2 sps Lime- eller Sitronsaft. 2 fedd Hvitløk. 1 1/2 sps Lime- eller Sitronsaft. 2 fedd Hvitløk
Jeg elsker tiden fra første søndag i advent. Ikke helt perfekt er mer sjarmerende enn feilfritt. Litt morsommere blir det når heklenålene i tillegg er pene
Varme klemmer fra meg til deg. Så idag har jeg vært og levert disse vanilje cupcakes toppet med fluffy cream cheese frosting til vakre Ida som ble litt vel overasket når jeg sto der plutselig med masse cupcakes foran døren
Legg sitronskiver på ørreten og dryss litt husets fiskekrydder på. Pesto lager du enkelt ved å putte basilikum, hvitløk, pinjekjerner og olje i en blender og kjør til riktig konsitens
Mor skal til frisøren og friskes opp litt (kjenner det skal bli deilig etter mange uker med den velkjente gravidkvalmen, som endelig begynner å roe seg), også skal vi se om vi ikke kan få tak i en lampe til kjøkkenvinduet
Pizzasaus (fra glass). Her kommer oppskriften - deigen er den samme som pitabrød-oppskriften, som jeg har blogget om tidligere, men her kommer oppskriften en gang til
Fremgangsmåte Skjær svin i strimler og stek sammen med krydder og chili til gjennomstekt Mos en avokado med en gaffel, skjær grønnsaker i mindre biter, og servér med gresk yoghurt
Jeg mimrer som vanlig, og kjenner at tiden egentlig kan stoppe opp litt nå. Bunnen til pavlovakaken er allerede laget, det er det som er så greit med akkurat den kaken
Hell den varme fløten over sjokoladen, mens du hele tiden rører fra midten. Stek kaken i ca 30 min om du bruker stor langpanne eller ca 40 min i liten. )1/2 dl sukker1/4 dl fløte1 ss meierismørSmelt sukker til karamell i en liten kasserolle
For å være ærlig, så synes jeg ikke disse var langt i fra de vi fikk kjøpt i invandrerbutikken. Marie og jeg fikk tak i oppskriften på vårruller i en vietnamesisk butikk på Heimdal (sykt gode)
Den kan virke litt tynn når den er varm, men jeg lover, den er perfekt. -2 bokser hermetiske tomater-1 boks tomatpure -1 stor løk-6 fedd hvitløk (jada, du kan ta mer, eller mindre selvfølgelig)-4 ss olivenolje-1 dl kyllingbuljong-1 ss honning (helst den lyse, flytende typen)-1/2-1 ts cayennepepper- smak til med oregano, basilikum og timian, jeg tar omtrent en god ts hver-1 ss sukker-salt og pepperFres løk og hvitløk i oljen, den skal være blank. Stek kort og ha i de hermetiske tomatene (samme om de er hele eller hakkede), slå over buljongen (buljongen kan være litt sterkere enn det står på pakken, gjerne 1-2 terninger, begynn med 1, smak hva du syns). 6 fedd hvitløk
Creme Fraiche (hvis noen synes curryen var for sterkt). Datoen var bestemt allerede i september, så det hadde vært en uendelighet av tid til planlegging, men oppholdet på Gran Canaria satt hjernen i en slags dvalemodus det har vært litt vanskelig å komme fort ut av, så da var det også greit å senke ambisjonsnivået litt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.