Når jeg lager mat er blir det nesten alltid for mye – det hender vi får middagsgjester på kort varsel og da er det greit å ha litt ekstra, både fra dagens middag og i kjøleskapet
Denne retten er superenkel og rask å tilberede. Litt olivenolje, salt, pepper, chili i små biter og sitronsaft, helles over laksen og salaten ved servering
Den er enkel, smakfull og kjempegod. Salt og pepper. Olje og hvitløk til pensling av brød. Dette gjøres ved å snitte toppen av tomaten og legge de i kokende vann
Begynn med rømme og majones. Ha så i grønnsakene vekselsvis med skinke og pasta og bland godt. Ha bacon over til slutt for fin topping og ekstra god smak
Været i nord er jo bare helt elendig inår, så man må jo bare gjøre det beste ut av det, og drømme seg bort til sol og varme og hvaer mer sommerlig enn reker, laks og asparges, bare aspargesen og hollandaisesausen er en egen liten rett
Til dessert hadde vi frityrstekt banan og is. salt,aromatkrydder og pepper. Kok opp makaroni og avkjøl. dressingen før du blander det i makaroni og skinke
Nå er jeg tilbake igjen i Norge og for en vær-forandring. Salaten smakte helt nydelig og passer supert til varme sommerdager - som jeg håper kommer snart igjen
Fersk rabarbra minner om barndommen da jeg knasket stilkene i hagen og dyppet de iblant i sukker. Heldigvis så finnes xyla/ sukrin eller bjørkesøt som er min erstatning for sukker- smaker like søtt, har lik konsistens og farge
I helgen som var, hadde vi jo sommerfest for interiørbloggerne i United Bloggers. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Halv pris og greier. Og nå etterpå har jeg aldri lyst til å grille noe annet. Jeg leste på pakken at Yoghurt naturell, salat, ris og Mango Chutney skulle passe til, men siden jeg ikke er så glad i ris, hoppet jeg bukk over den
Her får både forglemmegei og prestekrager stå i blomstringstiden. Vi har litt frukttrær og bær, og jeg sår gjerne et par grønnsaksslag hvert år som jeg planter ut i den lune sør- vest kroken mellom husveggen og glassverandaen
Salater er sommer-mat, og de kan varieres i det uendelige, bare fantasien setter stopper. Og noen ganger er det deilig å bare spise et lett måltid til kvelds, kanskje har man spist lunsj ute på restaurant, og kanskje er man ganske forsynt med full middag hver dag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.