Dette er en Tapasrett der du får mange gode smaker sammen i en enkel rett. Vanligvis pleier man ikke å anrette Tapasrettene på tallerken først, men denne retten er et unntak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten. Nyt denne fantastiske gode retten med et godt brød - at noe så enkelt skal være så godt
Scampi importeres fra tropiske land, i hovedsak fra Sørøst-Asia (Bangladesh, Vietnam, India, Thailand, Malaysia, Indonesia) og produksjonen foregår enten i oppdrettsanlegg eller på reketrålere
Salt - pepper. 1- 2 ss olivenolje. 150 - 200 gr rensede reker. 2 - 3 ss finhakket persille. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, tøm av vannet og tilsett 1-2 ss olivenolje og hold pastaen varm til resten er ferdig. 1- 2 ss olivenolje. 150 - 200 gr rensede reker. 2 - 3 ss finhakket persille
Hvitvin - NOK 150,-. Safran er et av de mest kostbare krydderene som finnes. Safran er et krydder som består av de tørkede arrene fra safrankrokusen (Crocus Sativus L
Scampi importeres fra tropiske land, i hovedsak fra Sørøst-Asia (Bangladesh, Vietnam, India, Thailand, Malaysia, Indonesia) og produksjonen foregår enten i oppdrettsanlegg eller på reketrålere
h-melk. -. -. Lett å lage - lett å like. boil-in-bag Uncle Ben Jasmin ris - trekkes i 10 min. 2-3 ts. Nytes ute i deilig mai-sol Til 2 porsjoner. 1 stk boil-in-bag Uncle Ben Jasmin ris - trekkes i 10 min
I nabolanda er dette klassisk sommarmat, ein sjømat-luksus som er prisa langt over kokte reker. Det er berre å lukke auga og slurpe i seg rogna, før du pellar skallet og legg rekene på loffen – med chili- og paprikamajones på
Sommermat. Dette er virkelig sommermat ogmer lettvint og det er veldig enkelt å tilberede. De skal dampes under lokk i 10- 15 minutter til blåskjellene har åpnet seg. #blåskjell #mat #sommer #ferie #fri #blogg #hverdag #fredag #helg #sol #lørdag #sommermat #helse #kosthold #bilde #foto #mamma #mammablogg #spisogspar #Norge #blogglisten #side2
Det var sommerstemning på topp - vi prata, lo og koste oss med herlig sommermat. 4 min - kan me fordel gjøres i to omganger, slik at alle rekene får badet seg i den deilige marinaden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.