Den inneholder også den supre antioksidanten Lykopen som bidrar til å holde huden sunn og rynkefri. Lag denne smoothien med 1 1/2 neve ferske mynteblader, 1/4 vannmelon, 1/2 dl vann og saften av 1 lime. Make this smoothie with 1 1/2 fist fresh mint leaves, 1/4 watermelon, 1/2 cup water and the juice of 1 lime. 1 1/2 neve ferske mynteblader. 1/4 vannmelon. 1/2 dl vann. 1/2 cup
Jeg teller ned til ferie mens jeg svetter inne i leiligheten. Tenk at temperaturen snek seg opp til 33 grader i går kveld, og vi måtte bruke kvelden på valpekurs, på en parkeringsplass i Nydalen
Bakte nektariner (til to personer). (Man kan gjøre fyllet mer avansert ved å tilsette hakkede nøtter, for eksempel, men jeg hadde spist opp alle mandlene dagen før
Tilsett bacon, tomater og basilikum og kjør videre noen sekunder. Tilsett salt og pepper. Sist serverte vi dette helt enkelt sammen med saltkokte poteter og aïoli, men det kan like gjerne være en del av et stort sommerlig tapasbord
Pynten er laget i fondant, som jeg farget selv og rullet ut CC, som så ble limt på platen under Tylloselim for å holde dem på plass Sprøyte cupkakene med hjemmelaget vaniljesmør krem,smaker himmelsk Legg på den ferdige fondant platen og Vips--fashion cupkake Klar til servering, mums
Da hadde Wannskrækk etablert seg som et ledende punkrockband, men ingen plateselskap var interessert, og i ren frustrasjon skiftet bandet både navn og musikkstil
Ettersom jeg ikke hadde så mye mynte tilgjenglig ble det mest limesmak hos meg, men neste gang skal jeg definitivt prøve å ha mer mynte enn lime og kanskje ha brunt sukker istedenfor hvitt
Perfekt til Sommer Grillings eller Sommer fest. Malibu Bay Breeze - A Delishious Summer Drink. We had some lovely warm Summer Days with good friends and their kids visiting,
You know it is ready when you lift your whisk, you will see drops of lemon curd fall off, but still there is some lemon curd left on the whisk, or use the back of a spoon
» En gang traff jeg en person som sa dette til meg. It’s the perfect light pasta sauce for summer. Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.