Lykken er at din kjære kommer hjem med er par flotte t-bonesteaks av egen fri vilje. T-bonesousvidemed ertepure, blancherte gulrøtter, saltbakte tomater og rødvinssaus
Skreien, legger du i vakuumpose med litt olje, litt sitron, salt og pepper. Dette ble også første test på sousvide skrei, og det ble en fantastisk kobling som skal gjennomføres igjen
Det var kjempeenkelt å lage sousvide i en dampovn. Her trengs ingen andre dyre sousvide maskiner. Det eneste som kan være greit å ha er en vakuum maskin
Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
Derfor bestemte jeg meg for å gi meg i kast med å gjenskape hovedretten til mine kjære – kyllingbryst sousvidemed byggkorn, asparges og grillet hjertesalat akkompagnert med en deilig, myk og syrlig saus basert på god kyllingkraft
For å lage denne trenger du en spirali som lager spiraler av grønnsaker. Villkveite sousvidemed ponzusasu, persillerotpure, rødbeteterninger og syltet gulrotspiral
com med noen korrigeringer pga tilgang til råvarer. Start med å sylte løken. Jeg har kjøpt med OBH nordica vakuumbokser og de gjorde susen på rekordtid
Start med å vakumere kjøttet med litt salt og pepper, samt noen kvaster krydder. Start nå med sausen. Stek opp løk og hvitløk med soppen og stek til løken er transperant
Utrolig spennende å sette seg mer inn i matlaging på nøyaktige temperaturer og sousvide koking. De to siste dagene har jeg og mitt kokketeam hatt gleden av å lage mat sammen med Petter Beyer
Du begynner med lammebogen. Idag skulle en saftig lammebog av dielam spille hovedrollen og valg av tilbehør falt på en grateng av rotgrønnsaker, pærechutney og akkompagnert av en syndig rødvinssaus
Nå er alt klart og du kan ta ut laksen fra sousvide maskinen og skjære den opp i fine biter, salte fiskebitene litt om det er behov og dandere med alle elementene på tallerken
Okseribbe sousvidemed potetstappe, ovnsbakte rotgrønnsaker og squash med en fyldig rødvinssaus. Når det gjelder grønnsaker kan du velge det du har tilgjengelig
Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sousvide, så det gjorde også forventningene deretter. Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.