Kinakål kommer som navnet tilsier, opprinnelig fra Kina. Du får tak i kinakål hele året. Her en god, enkel Dansk oppskrift på ovnsstekte andelår med epler og rosmarin, servert med småpoteter og kinakål med tranebær ♫♪
Rens og finsnitt rosenkålen, finhakk hvitløk og chili. Skjær et rutemønster på fettsiden av andebrystene, bruk en skarp kniv og vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet
"Syltet" kinakål. Bland kinakål og gulrot i en bolle. "Syltet" kinakål. 1/2 kinakålhode delt på langs, finsnittet. 1/2 kinakålhode delt på langs, finsnittet
1/2 kinakål. Laksen deles i fire porsjoner, saltes, stekes i panne i oljen til den har fått litt farge på den ene siden, snu den og dryss på sukker, vendes igjen og stekes til den blir gyllen og karamellisert
Når suppen er servert i skålen, tilføres finkuttet kinakål på toppen som garnityr. 100 g kinakål. Skjær kyllingbrystet i små biter og kok det i 1 minutt med kyllingkraften
Tom for brokkoli, så kuttet opp litt kinakål og strødde over rett før servering. Det er en stund siden jeg la ut en oppskrift her på bloggen så nå var det på tide igjen
Kinakål med soyasaus. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Finsnitt kinakål og finhakk hvitløk. 1/3 kinakål. Stek løk og gulrot i et par minutt, ha så i kinakål og hvitløk og la stekes 2 minutter til. 1/3 kinakål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.