200 gr bacon1 fedd hvitløk0,5 dl kokevann fra spagetti4 egg1 dl fløte2 dl revet parmesangrovmalt pepperlitt saltTilberedning. Stek baconet, klippet i biter, i en stekepanneTilsett finhakket hvitløk mot slutten og tilsett 2-3 ss kokevann fra pastaenPisk sammen egg og fløte sammen med halvparten av ostenLegg spagetti i stekepannen med baconet og vend lett omTrekk pannen fra platen og tilsett eggeblandingen. 0,5 dl kokevann fra spagetti
I dag har jeg lyst til å legge ut en visuell måte å lage sunnere spagetticarbonara. Her har jeg 1 pk med skinke, 1 pose selskapserter, vanlig kesam, 3 egg, 1 løk, 1 ss kokosolje, himalayasalt, pepper og spagetti (glutenfri) . 3 Nå burde vannet være klart til å ha i spagettien. 5 Hell av vannet og legg spagettien tilbake i kasserollen. #spagetticarbonara #sunnere #oppskrift #tips #lavkaro #kos 1 pk med. 3 Nå burde vannet være klart til å ha i spagettien
Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Pasta carbonara er en kjent italiensk pastarett. Den tilberedes vanligvis med spaghetti. Over den ferdigkokte pastaen helles en blanding av stekt pancetta (italiensk bacon), svart pepper,
Kok spagettien. Carbonara500 gr spagetti200 gr bacon eller pancetta4 eggeplommer1,5 dl kremfløte150 gr nyrevet parmesansalt og peppersmørSkjære bacon i terninger, og stek i smør til det blir sprøtt. 500 gr spagetti
Pasta Carbonara er en gjenganger her i huset. Den dukker opp på bordet i mange forskjellige varianter, noen ganger bedre enn andre, og denne gangen ble det en som er verdt å dele
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.