Server fisken på potetmosen, sammen med en halv stekt sitron, som skal skvises over retten -og frisk ruccolamed ett skikkelig dryss av havsalt, jeg brukte Maldon salt
smak til med salt og pepper. Tilsett chilipasta, lime, fishsauce og kokosnøttmelk. Da tar man en sjekk i fryseren og ser om det finnes noe der som kan brukes til en enkel middag
Her ser du et helt utvalg andre supre småretter så med disse blir tapasbordet en suksess. Hotte reker eller scampi er et must på tapasbordet, men er også en fortreffelig forrett
Her er det brukt henholdsvis sukker, sitron, sitronskall ogchili. Neste gang jeg baker loff, skal ihvertfall jeg ha en toastskive medchiligresskarsyltetøy til frokost
Om du ikke skal ha bruke rekeskallene med en gang når du spiser reker, frys ned skallet da vel og bruk det i en kraft senere, det er jo flytende gull for fiskesuppe f
Fiskekaker siden jeg hadde rester fra i går, men bruk gjerne kun reker, eller feks. Salat som du har eller liker, denne gangen kjøpte jeg en pakke babyleaf mix, pluss litt ruccola salat
Tilbehør og saus. 1 rød chili (rens ut frø om du ikke ønsker den hot)2 fedd hvitløk1 ss saft fra sitron2 ss finhakket fersk ingefær2 ts pepper2 ss søt chilisausolivenoljeKyllingfileeten skylles og tørkes før den deles i biter (ca. Legg de i marinaden og sett de i kjøleskapet i minst 1 time. 1 rød chili. 2 ss søt chilisaus
I dag ble det en enkel Sitron Laks til middag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Fyll opp medchili con carne, putt i litt ost og guacamole, så har du en velsmakende middag. Skjær paprika, løk, hvitløk og stek de i en panne med litt smør/olje
Server spagettimed kjøttsaus, fersk basilikum og nyrevet parmesanost. Italienerne sverger til tørket spagetti, da dette opprinnelig var «nødmat» og den kan kokes «al dente»
Stek det til det får litt farge, og ha det så over i kjelen sammen med grønnsakene og løken. I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.