SpaghettiCarbonara er kanskje den mest kjente spaghettiretten her i landet. Spaghetti. Denne carbonaraen er imidlertid spicy på grunn av krydderet jeg kjøpte på Campo de Fiori forrige gang jeg var i Roma
SpaghettiCarbonara er en av mine favoritter og jeg lager den på denne måten. Bruk tørket spaghetti. En av de andre grunnene er at tørket pasta kan kokes «al-dente» (med tyggemotstand) mens fersk pasta bare blir våt
- 70-100 g spaghetti- 100 g brokkoli i buketter- 1/3 rød paprika- 1,5 dl matfløte- 1/2 hvitløksfedd, finhakket- salt og pepper- 1 dl revet ostBle du fristet. 70-100 g spaghetti. 100 g brokkoli i buketter
Kok opp pastavann med salt og ha i spaghetti. Varm ei panne med olivenolje og ha i chili og brokkoli. Topp dette med fersk reven parmesan, så er du i hjertet av italienske smaker
Spagetti Carbonaramed fløte. Bland til slutt alt sammen og strø rikelig med ost på før servering. Slik lages Spaghetti alla Carbonara på en italiensk restaurant
På lørdag hadde vi Scampi med mango i red curry, noe jeg virkelig anbefaler. I dag var nok en dag jeg ikke hadde lyst til å bruke lang tid på kjøkkenet, og da var spaghetticarbonara perfekt
Denne spaghettien er ikke helt carbonara - sånn jeg tenker carbonara - men nærme nok. Hell spaghettien over i bollen med eggeblandingen, og bland det godt
Carbone betyr kull på italiensk, og carbonare betyr laget med kull. Spaghetti alla carbonara. #spagetti #carbonara #hverdag #spisogspar #torsdag #italiensk #mat #blogg #sol #sommer #ferie #foto
Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Pølse og brokkoli gratengPastasalat med avokado og appelsin vinaigretteDel på. Spagetti carbonara en en velkjent og smakfull pastarett, som jeg personlig alltid har likt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.