Følg med, tørre, seigescampi smaker ikke godt så sjekk heller for ofte om de er blitt varme,. Det er saftig, sprøtt, passe salt ogmed et aldri så lite spark av chili
Det vilsi at jeg kjører ingredienser som hvitløk, chili (sambal oelek), ingefær, paprika osv fra glass som tåler å stå lenge i kjøleskapet og er supre å ha med på reise, i båten og på hytta
Server sammen med lyst brød eller nanbrød. Scampienblir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinenog krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Selv har jeg gjerne fått det servert med en eller annen type ravioli, men ettersom man ikke har tidtil å lage pastaen sjøl i dag, og kjøpt ravioli smaker høgg, så funker det fintmedspaghettiogså
Selv har jeg gjerne fått det servert med en eller annen type ravioli, men ettersom man ikke har tidtil å lage pastaen sjøl i dag, og kjøpt ravioli smaker høgg, så funker det fintmedspaghettiogså
Legg skyllet ruccola på tallerken, og hell litt god olivenoljemed en skivslime eller sitron. Dagens middagstips er raw spaghettimedtomatsaus- gjerne formiddagsmat
Tilsett fløte og smak tilmed salt, pepper, chiliog urter. chiliflak. Selv foretrekker jeg å bruke glutenfri pasta og denne spaghettien som jeg kjøper på iHerb er en av favorittene (PS
Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gilitt motstand når den tygges), vendes forsiktigolivenoljenmed tomatene, chillioghvitløkinn
Deiligscampimarinertmedhvitløk, masse persille, olivenolje, havsalt og nykvernet pepper. Scampi er både nydeligog sunt, men jeg vurderer å kutte det ut siden det er på WWF sin røde liste
Chilipulver. Ingredienser for 1 porsjonca 6 scampi (eller mer)Olivenolje2hvitløksfeddChilipulver1/2 løk iskiver3 cherrytomater ibåterSpaghettiFremgangsmåteMarinerscampieneiolivenoljemed 1 hakket hvitløksfeddogchilipulveri et par timerStek 1 hakket hvitløksfedd, løk og cherrytomater i olje, legg det tilsidenog stek scampiene. Kok spaghettii lettsaltet vann (jeg brukte litt sort spaghetti sammen medvanlig)Bland alt sammen medlitt ekstra virginolivenolje, og server med pepper og kvernet havsalt Ingredienser for 1 porsjon. ca 6 scampi (eller mer). 2 hvitløksfedd
Serveres med kokt spaghettiog revet parmesan. Noen ganger finnes det ikke noe bedre enn varme kjøttboller som svømmer i en smakfull tomatsaus toppet med revet parmesan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.