Har du friske urter anbefaler jeg såklart å bruke det. Tomatsaus(ca 5 dl) 3/4 løk
2 ts
oregano
1
egg
Ha finhakket løk og krydder i en bolle og bland det godt sammen Ha i egget, kjøttdeig og eplejuice og rør det sammen for hånd til alt er jevnt fordelt Form kjøtt boller av deigen og fordel på en bakepapirkledd stekplate ellr i en ildfast form.
Når man har så smakfulle kjøttboller som dette, så serverer man dem med en enkel saus. Vi fikk 53 kjøttboller ut av denne blandingen. Trill så ut til små kjøttboller og stek i ovnen i ca 12 minutter på 200 grader. Vi spiste 53 kjøttboller denne lørdagskvelden
Krydrede kjøttboller proppfulle av smak og en lettvint og kremet currysaus med et lite kick. Varm kjøttboller i saus og server med ris og grønnsaker etter eget ønske
Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrift til dere, greskinspirerte kjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.