Vend dem i olje, salt og pepper. salt og pepper. salt og pepper. )1 kg rødbeter1 ss olivenoljesalt og pepperKrem100g gresk youghurt2 ss fersk revet parmesan+ litt til pynt1 hvitløksfedd finhakketsalt og pepperSett på ovnen på 175 graderskrell og del opp rødbetene i små staver. Stek dem i ildfast ovn i ca 45 minutter, vend de halveis i prosessen. Enkelt, sunt og veldig godt 1 kg rødbeter
Nå mener jeg ikke at det kun er til jul vi skal spise rødbeter, det er godt hele året og veldig næringsrikt, har lite kalorier og lite karbo og inneholder rikelig av magnesium og kalium, så spis rødbeterpå leverpostei hele året, til karbonader, til spekesild og mange andre retter
Legg så den ene fileten med ryggen ned mot brettet og tauene). Jeg brukte sistnevnte, men ulempen med denne er at man kan ikke bestemme hastigheten, i tillegg får man heller ikke plass til all fyllet på en gang
GA_googleAddAttr("Tag", "bakt-rodbet"). v=wpcom-no-pv". Jeg har vært innom gårdsbuttiken deres i Øystese på Hardanger tidligere og kjøpt med meg flere av deres produkter basert på lokale råvarer
Bland den sammen med kokosolje, hvitløk, rosmarin/oregano og salt. De er rike på antioksidanter, de styrker immunforsvaret, renser blodet, bekjemper infeksjoner og bettenelser
Det er noe deilig gammeldags og sunt i å bruke rødbeter, tenker jeg. Denne gangen lot en eldre hustell-lærer meg få del i en oppskrift hvor rødbete kommer til sin rett
Begynn med å legge en klatt rødbetkrem på en tallerken. Plasser biter av bakt rødbet på kremen. Pyntes med helt tynne skiver rå rødbet, salat og små klatter rapsoljemajones
Jeg vet det er raskere måter å gjøre dette påmed ovn også videre, men så synes jeg de er så vakre. Hvilke retter kan jeg bruke Salvie til, og om dere har laget te, hva har dere blandet med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.