Hva med et lite spekefat til lunsj på 17. Ingredienser til 4Eggerøre6 egg2 ss fløte3 ss finhakket gressløklitt salt og pepperrør sammenog stek over medium varme og rør hele tiden. Potetsalat6 nypoteter som er litt større enn egg3 ss hakket sylteagurk2 stilker vårløk1/2 ts paprikapulver1 klype pepper1 klype salt2 ss majones2 ss creme fraisheDel alle ingrediensene i ønsket størelse, bland i majones og crene fraishe og krydre12 skiver spekeskinke fra Gilde1 akevitt pølse fra Tind1 spekepølse fra TindSiden det er 17
Spekefat. 2-3 ts tørrgjær. 3 ts salt. Den skal steke 30 min med lokk, ta så av lokket og sett ned gradene til 220 grader og stek videre i 15-20 min. 2-3 ts tørrgjær. 3 ts salt. 30 min med
Jeg toppet med litt rester fra spekefatet i går, men var dessverre tom for tomat. Stek den ca 30 sekunder på første siden og 90 sekunder på den andre siden. ca 30 sekunder på første siden og
♥ Spekefat. 03. Steketiden varierer fra ovn til ovn og størrelsen på potetene, men regn med minst 30 min og sjekk med en gaffel om du er usikker. Jeg blander alt sammen før jeg tilsetter 3-4 ss mager kesam. Jeg laget 3 forskjellige farger/smaker. Mengden vodka varierer i forhold til "kokken" og ønsket spritsmak, men jeg bruker alltid 2 dl sprit og 3 dl vann. 03. 03. 03
Det var en god kombinasjon, men jeg ser for meg denne til en god paté eller franskinspirert spekefat med gode pølser, skinke og ost foran peisen i all enkelthet en mørk høstkveld
MandagKremet brokkoli- og cheddarsuppeTirsdagFusilli med chorizo-bologneseOnsdagSoyaglasert biff med vårløkTorsdagStekt laks med dillsmør og posjert eggFredagKylling i appelsinsausLørdagKokebloggens favorittlasagneSøndagRømmegrøt med spekefat
Friskt og syrlig tilbehør til et velassortert spekefat, og ekstra godt til fenalår. 3-4 ss økologisk og usukret eplemos fra Dyre Gård. 3 ss økologisk hvitløksolje fra RO. Ta kontakt med Snikgjest på 94793693
Spekefatet. Kakene e det eg som har laga 3 av, men den fineste av de har Stig laga. På lørsdag hadde Lise (svigermor) og Heidi (søstra til Jan) laga overraskelses fest for Kurt som ble 70 og Frank som blir 50
3. 1. Skjær spekeskinke i tynne skiver. 2. Hardkok egg, skrell og del i to. Skjær moden advokado i tynne båter og anrett med en svart oliven i hver båt med fransk dressing over
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.