Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang medforkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Jeg har laget en form av dobbel alu-folie, men det er mange passende alu-former å få kjøpt i butikkene
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker. Jobb med hendene og bland all ingredienser godt i en stor bolle
For meg er det like viktig å kunne mestre norsk tradisjonsbakst som for eksempel franske makroner. Den fortjener å bli tatt vare på – av respekt for Helena Matea, mormor og alle de andre bakstekvinnene som har stått på lenge før oss
-) Det var mamma som gav meg denne oppskriften, du finner hennes versjon på Annes kjøkken. Dette brødet er ganske grovt med mye korn, men blir allikevel saftig og godt
Du kan korte litt ned på tiden ved å bruke mer gjær, men smaken blir bedre med lang heve-tid. Jeg har lenge prøvd ut denne metoden med å bake brød i en gryte
Dekk formenemed bakepapir eller smør dem godtmed smør/margarin. Var spent på hvordan melet oppførte seg i deigen, men det egner seg like godt i gjærbakst som andre melsorter gjør
Legges i smurte former. Pass på at vannet er 40 grader (ikke mer, ikke mindre) og elt sammen med det tørre til deigen er glatt og smidig. Del deigen i 3 og form til 3 avlange brød. Stekes nederst i ovnen på 200 grader i 30-45 min. -Julia- 2,5 timer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.