Så mel, elt så enten med en kjøkkenmaskin eller for hånd som også går finfint med denne deigen. Hun var såpass glad i bakevarer, at jeg husker da jeg var mindre så våknet jeg av duften av nyristet loff, julekake eller som på bildet kanelbrød til frokost
Men denne gangen brukte jeg kanelogsukker i fyllet og serverte kaken varm med litt smeltet smør. Løsne kaken fra kanten av formen med en skarp kniv og dra kaken over på et kakefat
Pynt gjerne med en pekan nøtt eller kakaobiter. Ha i resten av ingrediensene i og kjør foodprosessor en stund, stopp og skrap veggene med en slikkepott nå og da
Stek emnene i en stekepanne eller takke, jeg har rullet bollene i litt olje til stekingen. Det sies at pannekakene opprinnelig kom med kinesiske handelsmenn og var oftest fylt med kjøtt, den koreanske versjonen er medsukker, kanelog nøtter
Se bilde under "Flett" deigen sammenSkjær av endene Legg den "flettede deigen på et stekebrett med bakepapir og form den som en krans Dekk til og hev denNår den er ferdig hevet pensler du den med et egg og streker den Her ser du bilde av den ferdige stekte kransen
(Snakk med en mor eller bestemor dersom du ikke forstår de har garantert skoldet noen mandler til marsipan og kransekake) Legg de skoldede mandlene på et tørkepapir og forsøk å trekke det du kan av fukt ut av mandlene
Litt revet sjokolade, gojibær eller friske bær gjør også susen. Dersom du ikke har en high speed blender, kan du bruke nøttesmør istedenfor nøtter, eller bare utelukke nøttene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.