Då har jag lyckats laga min favorit suksessterte, Grande de lux Du behöver. Omröres hela tiden med en balongvisp och tas snabbt av plattan när den blivit tjock(låt inte koka) detta går ganska fort
Og en agurksalat med fersk ingefær gjør ikke retten mindre spennende. Hjelp fikk jeg fra den anerkjente tyske kjøkkensjefen Alfons Schubeck, som ikke bare driver restauranter, men også har butikk og nettbutikk, matskole, og TV-program hver uke
Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og blandingen av disse gir en smak som ikke står tilbake for det brune sukkeret vi kjenner fra før
p fra nå av skal jeg gå masse til jobben. Ettersom fokuset er blitt mer og mer der iforhold til fitness, og jeg er blitt mer og mer dedikert iforhold til å bygge muskler framover, har det blitt gjort litt endringer i kostholdet
Dette gjorde jeg ved å blant annet tilsette deilig creme fraiché og brokkoli. Denne suppa var det en av mødrene som serverte- og jeg som er oppvokst på vanlig tradisjonell pose supper må si at dette var som å komme til himmelen
Dette er seriøst en lørdags klassiker i mitt kjøkken, og det hender ikke så sjeldent at jeg slår til og lager bearnaisen selv, men jentene mine er i overkant glade i denne gule, grønnprikket sausen som sendt fra himlen at de gjerne henter en skje å spise sausen med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.