Det er utrolig hvor saftig og god en vanligPriorkylling kan bli bare den får litttid. Det er definitivt verdt å bruke penger på gode oljer og eddiker, man blir rett og slett glad av å bruke dem
Så – over til ukens nyyyydeligemiddagstips. For meg er detveldigviktig å hele tidenutvikle meg, følge med og sørge for at det jeg lærer bort til kundene mine er oppdatert og forskningsbasert
Noen stenger med stangselleri og hummus er et ypperligmellommåltid. Den sistevarianten står ikketilbake for de andre og er en helsebombe som inneholder både det sunne fettet, proteiner og antioksidanter
I år blirdetspennende. Dette er en av de matvarene vialltid kjøper med oss nårvi tar en uke eller to ileilighet på Skagen, eller andre steder i Danmark
Når man våkner en søndags morgen og plutseligblir sugen på lefser,så må man bare lage seg noen. Både i full format, og en forminsketvariant,en som passer når man våkner en søndag,og bare er så inni hampen sugen på lefser
Vifikkikke møte dommerne og Fridtjof før programmet startet, sikkert for at viikke skulle bli for godt kjent med dem, det var derfor ganske nervepirrendenår de gikk rundt og omtrent ikke sa noe, samtidig som de tittet og fulgte med
Spørsmålet blir vel nå, hva spistevitil. Dette er ikkenødvendig, det er for å få litt ekstra smak fra karamelliseringen med i gryta og videreinni den skyen som blirtilsist
(Det smaker nok godt med moste bær også. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskriftinspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange diggeoppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.