Spicylaks. Hakk så opp vårløk og avokado og salmalaks i små biter. Salmalaksbitene legges i egen skal og blandes med to ts chilimajones og to ts hakket vårløk
1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær2-3 rød chilli3-4ts currypaste1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller 1/2 kg reker1 boks kokosmelk2 sitronerSalt og pepper. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn
Prøv denne asiatiske varianten av Lofoten fiskeburger med laks og vårløk. Varm Lofoten fiskeburger med laks og vårløk i smør i stekepanne til de er gjennomvarme
Jeg har smakt laks på "asiatisk" vis mange steder, ofte i en god, klissete marinade. Pensle en ildfast form lett med nøytral olje, og legg i laksefiletene
Deilig laksemiddag med ris. Ha i laksen og la dette syde på middels varme i ca. 1 løk, finhakket1/2 purre, det grønne, i skiver1 neve spinat i strimlerolje/smør---400 g laks i terninger 3x3 cm---1 boks kokosmelk, 4 dl2 fiskebuljongterninger (à 1/2 l) 3 ts currypaste eller revet2 ts sambal oelek, sterk chilipaste2 ts soyasaus, (med mindre salt)---3 dl langkornet ris---appelsinbåterkorianderdryssNydelige lakseterninger. 1 neve spinat i strimlerolje/smør---400 g laks i terninger 3x3 cm---1 boks kokosmelk,
1 kg laks- eller ørretfilet med skinn2 løk1 rød paprika1 gul paprika3 hvitløksfed2-3 cm frisk ingefær1 rød chilli1 kvast frisk korianderSolsikke- eller rapsolje1 ts sennepsfrø1 ts bukkehornkløver1 ts fennikelfrø1 håndfull karriblader (finnes i innvandrerbutikker)1 boks cherrytomater10-15 rå scampi eller tigerreker1 boks kokosmelk2 sitronerHavsaltGrovmalt sort pepperOlivenolje. 1 kg laks- eller ørretfilet med skinn
D. i. s. e. p. r. ø. o. g. d. a. n. k. m. f. ,. t. l. v. å. u. b. h. 3. 0. S. j. y. w. c. 2. 1. /. G. L. I. R. N. P. K. 4. M. 7. J. V. B. A. T. F. E. -. t g
legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen. ca 5 poteter (bruk gjerne potetrestene fra i går ) 4 laksefileter uten skinn og bein 1 brokkoli revet ost salt og pepper
Disse spicy kjøttbollene fikk strålende karakter av et variert testpanel bestående av store og små. Slik lager du raskt og enkelt 20 smakfulle og spicy tapasboller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.