Vi knasket svartkålchipsmed hasselnøtter og nøt en god champagne. I går var det tid for lørdagskos, og en bukett med blader av svartkål og grønnkål ble plukket inn
Det som er det aller beste med raw snacks er at man ikke trenger å vente til lørdag med å spise dem. ) Denne squash chipsen er en fin avveksling fra grønnkålchipsen som jeg har spist kanskje litt i overkant mye av den siste tiden, hehe
Men etter å ha spist mer og mer av dette, har jeg blitt positivt overrasket over hvor mye spennende en kan lage med bønner og linser, og hvor godt dette fungerer i kroppen
Kle et stekebrett med bakepapir og legg på paprikahalvdelene med kuttsiden ned. Grovhakk løk og hvitløk og stek blankt i en liten kjele på middels varme med litt olje
Jeg hadde rester av røde linser, og de hadde jeg til i stedet for poteter. Jeg delte alle grønnsakene og la de i en ildfast form med fisken på toppen, strødde på litt buljong, salt og pepper, og ha så på vann og smør
For denne oppskriften jeg har brukt bakte rødebetermed fersk rosmarin og hvitløk, men du kan prøve å krydde rødbetene med tørr eller fersk oregano, eller timian
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.