) Sommerfugl-laks fra knutstad & Holen, med salat, litt fullkornsspagetti og spinatsaus. Fersk spinatCreme fraichefeta-ostSmør til stekingsalt og pepperKjempe enkelt og veldig godt tilbehør
Nå er det uheldigvis slik at man ikke får superstore muskler ved å innta spinat, men spinat inneholder vitaminer og mineraler som er viktig for både metabolisme og muskelbygging
Salat er lett og god sommermat. Og når sola skinner, har man ikke lyst til å bruke tid på kjøkkenet. Spinaten legger jeg i vann med i ts eplesidereddik (og skyller/vasker den godt)
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Friske grønne farger gir gode assosiasjoner til våren og en frisk start på ett nytt år. Selv om vi ferier nytt år med vinterens inntog, blir det for meg ikke «nytt år» før vinterens teppe har løftet seg og naturen blomstrer på ny
Spinat er meget sunn og jernrik. Skyll linsene godt og bløtlegg i vann mens du tilbereder resten. Varm olje, ha i hvitløk i terninger dyvelsdrek og spisskummen
Du forbinder kanskje pai med mye sukker og hvetemel, det behøver det ikke nødvendigvis å være. Her kommer en pai oppskrift bestående av for det meste spinat og egg
Kvalitetsrik basmati ris med krydder og grønnsaker er jo nytelse i seg selv. Da mine barn var små var det meget populært med kun ris med masse grønnsaker, panir og raita til middag en gang i uken
Nemlig fetaost og spinat. Snurrene er fult mulig og fryse, og er holdbare i ca en uke. Ha så melk og salt i en bakebolle, tilsett melblandingen og oljen
Og så smaker den veldig godt. TomatsausStek løk og hvitløk i god olivenolje. Stek løken til den er gyllen og tilsett resten av ingrediensene til tomatsausen
Det ble litt appelsiner igjen etter påsketuren, og da fristet det å lage juice av disse i går. Druer og gulrot inngikk også i denne solskinnshistorien, som resulterte i en deilig juice
Disse spinat og nøttekulene vil få bein å gå på,det lover jeg. De smaker også fortreffelig sammen med litt manchego ost,eller en annen god ost med litt sterk smak,eller de kan fint nytes alene også om du foretrekker det
Kjevle platene til kvadraterLegge på fyll, jeg har brukt spinat, skinke og ost. Brett sammenog klem sammen deigenJeg gjør det samme som når jeg klemmer sammen goysalegger de på en bakepapir kledt plate og strør litt revet ost overBaker de i ovnen i ca 15 minutter eller til de er oppblåst og gylne på 190-200 grader Celsius. Du kan bruke hva som helst som fyll jeg har brukt1/2 finhakket løk1 fedd presset hvitløkfreses i en panne med litt smør og ha i500 g spinat frossen eller ferskkrydre med1/4 ts muskattsalt og pepperRevet ost ca 15 minutter eller
Dagens tapas passer kjempefint som tapas nå i sommer og denne gangen er det en tapas som jeg synes bør serveres varm,men det fine er at alt kan klargjøres på forhånd slik at du slipper å stå på kjøkkenet hele kvelden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.