Som en fredagssnacks i tillegg til scampiene jeg lagde samtidig, så er champignong med oster en lett smårett som også kan være en del av en tapasmiddag
I går ble det nok en vegetarmiddag med mine to vegetar-venninner. Risotto er jo en rett man kan variere i det uendelige med ulike type grønnsaker og andre ingredienser
Jeg liker å variere måten jeg serverer det på og denne gangen valgte jeg å servere med tagliatelle, aromasopp og blåmuggost som tilbehør, Det var et lurt valg for det smakte helt knall
Til denne gryten her har jeg kun stekt et par never medaromasopp, blandet det inn i den ferdige sausen sammen med kalkunbiter, kokt rosenkål og ris som tilbehør, men vi du lage en lettvint gryte med kylling har du en oppskrift her
Smakfull ovnsrett med kylling -i en sykt digg sennepsaus. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Jeg hadde også fritert pastinakk, rå rødkål og stekte aromasopp til retten. Smelt sukkeret i en stekepanne, ha i eddik og rødvin sammen med finhakket løk, stangselleri og fennikkel
Godt oksekjøtt, masse god aromasopp, fløte og creme fraiche + en vinskvett og litt til. Skjær løken i tynne skiver, rens sjalottløken og hakk hvitløken, ha mere smør/olje på stekepannen og la all løken surre til den begynner å få litt farge før du heller den i gryten med kjøttet
Kremet tagliatelle med Husets peppermakrell fra FISKEEKSPERTEN i Kristiansand. Jeg har blitt sponset av EXTRA EVJE med lokalprodukter fra sør Norge og jeg fikk prøve denne nydelige makrellen
Brun indrefileten i ei varm panne med nøytral olje på alle sider. Straks den er ferdig brunet has den over på en tallerken, pensle med sennep med det samme
Start med å rense løken, og kutt den opp i fine biter. Det var Østerssopp, Shitake og aromasopp. Stek den (i kjele) sammen med smøret, og tilsett oppkuttet sopp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.