Spinatsuppe
HELT NATURLIG MAT
HELT NATURLIG MAT
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 personer
  • 4 ss olivenolje
  • 6 dl vann
  • 6 asparges, hakkes opp
  • 1 gulrot, hakkes i småbiter
  • 5 cherrytomater, deles i to
  • 50 gram (2 ss) hakket persillerot
  • 3 fedd hvitløk, finnhakkes
  • 1/2 løk i biter
  • 1 ts chili, hakket chili
  • 1 ts ingefærrot
  • 1 pakke spinat (ca 65 gr)
  • 1 hardkokt egg, deles i to
  • 3/4 ts urtesalt (Vögels)
  • Nykvernet pepper, smak til

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.