Sprø empanada Ilocano ala Liza
Lizas matverden
Lizas matverden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 250 g rismel
  • 250 g maismel
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 1 klype pepper
  • 1 klype muskat
  • 5,5 dl vann
  • 200 g kvernet svinekjøtt
  • 1/2 finhakket løk
  • 2-3 fedd presset hvitløk
  • 2 ss balsamico eddik
  • salt og pepper
  • 2 ss olje
  • 1 fedd presset hvitløk
  • 1/2 strimlet løk
  • 3 dl med
  • 3 dl med
  • revet hodekål
  • 6 egg
  • 4 Varm opp olje til frittering
  • 2-3 spiseskje med
  • med
  • 2-3 spiseskjeer av kjøttfyllet på toppen

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.