Sprøstekt Andebryst med appelsinsaus, potetstappe og kantarell
Hjemmekokklauget
Hjemmekokklauget
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2012 i Hovedrett, Kjøtt, Nyheter
  • 3 Andebryst
  • 2 ss Sukker
  • 1/2 Sjalottløk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 ss Ingefær
  • 1 terning Hønsebuljong
  • 800 gram Mandelpotet
  • 1 ss Trøffel
  • 2 dl Fløte
  • 150 gram Smør
  • 300 gram Kantarell
  • 6 Gulrot
  • 1/2 Sellerirot
  • 200 gram
  • 100 gram Purre
  • 7 min på fettsiden og
  • 2 minutter på kjøttsiden

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.