Hittade mitt gamla recept och vill dela med mig till de som vill testa. Brun köttfärsen i en stror stekpanna tillsammans med den pressade vitlöksklyftan
Kylling i sur søt saus med ris og brokkoli. sausen er fra Onkel Bens. )Tilk dessert hadde vi Chocolate fudge brownie med pecannøtter og karamellFulgte denne oppskriften fra Passion 4 BakingByttet ut mørk sjokolade med lys, valnøtter med pecannøtter ellers var resten lik
Til kaffen fikk vi servert en smakfull og delikat pavlova, med multebær i. Jeg ble så inspirert av denne gode kaken, at jeg lurte oppskriften med meg i kofferten hjem og har idag kastet meg ut i baking
Jeg kan rett og slett ikke noe for det, hvor sært det enn er, men det finnes ikke noe bedre enn en skål med knasende sprø grønnkålchips som kommer rett fra dehydratoren, ja, for chipsen blir KNASENDE SPRØ
¼ kopp hakket hvit sjokolade¼ kopp hakket mørk sjokolade¼ kopp hakkede pecannøtter¼ kopp hakkede valnøtter¼ kopp halve sjokoladeovertrukne mandler100 g god mørk sjokolade1 kopp melk2 store egg1 kopp sukker1 kopp kremfløte1 ts vaniljeekstrakt1 klype saltBland sjokoladene, nøtter og mandler i en bolle, dekk til og sett kaldt
Bland i en skål I en annen ha i0,5 dl Tapioca mel kasava mel/tapioca mel grov type1,25 dl Vannsalt og pepper som ønsketHusk å røre med jevne mellomromDypp fiske bitene først i røren og så i melet og stek eller driter, jeg friterte
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsett blandingen i suppen. Strø over godt med hakket vårløk på hver porsjon ved servering-også er det bare å nyyyte
Smak til med salt og pepper -og eventuelt litt mer soyasaus. Serveres med kokt ris og frisk koriander. En av mine lesere etterlyste sursøt kylling - nå kommer'n
Wok trenger ikke lages med butikkjøpte woksauser som ofte inneholder for mye sukker og salt. Her har jeg laget en rask og enkel sweet and sour-saus, en sursøt saus som løfter en hver wok
I hele min oppvekst, ble svinekotteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus
Rør det ut og bland det sammen med pølsene. Jeg er så lei av kjedelig kjøttpølse, så denne gangen ble det en herlig “sweet and sour” saus som følgesvenn
Det vanskeligste med denne retten er å huske å ta vare på gammelt brød. Mens dette stekte i pannen, silte jeg av vannet på grønnsakene, og helte oppi Sweet & Sour saus (Billig Euroshopper type som jeg synes er god)
I hele min oppvekst, ble svinekoteletter servert på tradisjonelt vis, stekt med poteter og surkål. Det første du trenger er å lage en sweet and sour saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.